Barnposters

Posters för barnrum

Barnposters som triggar fantasin

Att inreda ett barnrum är något som verkligen sätter igång kreativiteten! Det finns inga gränser för vilka färger, former och teman du kan ha därinne. Ju färggladare och färgstarkare desto bättre – i alla fall om du frågar ett barn. Våra posters för barnrum finns i olika teman och färgskalor. Välj de du tycker passar in med inredningen och de befintliga tapeterna. Eller om du vill testa något nytt, utgå från en eller flera barnposters som du gillar när du inreder resten av rummet.
På så sätt kan du plocka upp färger och former från postern och rummet får en naturlig röd tråd som är behagligt för ögat.

Posters för barnrummet
Affisch på Taggig kaktus

Rosa kaktus

kr599.00

Unika posters för barnrummet

På POSTER försöker vi erbjuda ett utbud av unika barnposters som du inte hittar i vartenda barnrum hemma hos folk. Av någon anledning har det blivit vanligt är att affischerna innehåller illustrationer av djur i pastellfärger så fort man kliver in i ett barnrum.
Det blir mer spännande att tänka lite utanför boxen här och välja posters som kanske sticker ut just för att de INTE är illustrerade eller INTE går i enbart pastell.
Visst, många tänker nog att barnposters ska ha en lugnande inverkan på barnet och personerna som vistas i rummet. Men en färgglad poster kan också ha en lugnande effekt på barnet då den har något att fokusera blicken på.

Om du letar efter utbildande affischer så har vi även det i vårt sortiment. Det kan vara allt från alfabetet till multiplikationstabellen till periodiska systemet. Allt för att underlätta och göra barnets inlärning roligare. Det blir ju en aning enklare att läsa läxor med “fusklappar” uppsatta i sitt rum!

Kika runt i den här kategorin och inspireras till att skapa ett rum med barnposters som kanske inte alla andra i umgängeskretsen har. Det blir ju så mycket roligare så!